Landing Norwegian

Spar tid. Spar penger.
Ta kontroll.

Det er enkelt å komme i gang med smartere kontoavstemming. La Account Control gjøre jobben for deg og få regnskapet ditt i balanse i rekordfart.

Dette er account control

En enklere og smartere form for kontoavstemming og -kontroll.
Account Control er løsningen som tar økonomistyring og rapportering et steg videre.

Intelligent avstemming

La maskinen gjøre jobben

Automatisk avstemming som bare blir bedre og bedre. Vår automatiske avstemming lærer underveis – og optimaliserer seg selv basert på ditt transaksjonsmønster.

Skybasert og sikkert

Ingen installasjon – alltid tilgjengelig

Account Contol kjører rett i nettleseren med sikker skylagring. Løsningen spiller på lag med alle kjente ERP-systemer, med to-veis integrasjon. Du kommer raskt i gang, og bedriftens data er både tilgjengelig og trygg.

Alltid kontroll

Full oversikt – uansett selskapsstørrelse

Løs problemer før de oppstår. Account Control viser deg din finansielle status fra dag til dag. I tillegg får du verktøy som gjør det enkelt å holde frister og opprettholde gode rutiner.

Enkelt å bruke

Selv om Account Control har mange avanserte funksjoner, er det også enkelt og raskt å bruke. Du logger deg på via nettleseren din og er i gang før du vet ordet av det. Skulle du trenge veiledning underveis står våre flinke veiledere klare til å hjelpe deg.

Skalerbart: fra små bedrifter til store konsern

Account Control er en smidig løsning som lett kan tilpasses måten du jobber på. Uansett om du er en liten bedrift med få ansatte som gjør alt regnskapsarbeid, eller representerer et stort konsern med egen regnskapsavdeling og høye sikkerhetskrav, vil Account Control passe til din organisasjon.

Prøv selv

Det koster ingenting å prøve Account Control. Få en gratis en demo og se selv hvordan du kan begynne å spare tid og penger.

Ønsker du å vite mer om Account Control?


Account Control er utviklet av Save Solutions. Vårt mål er å hjelpe deg å gjøre mer med mindre. Vi er dedikerte til å gi deg de beste løsningene, og den beste opplæringen og kundestøtten, slik du kan gjøre din jobb enklere og mer effektivt.

Les mer om oss