Account Control er utviklet av Save Solutions. Vårt mål er å hjelpe deg å gjøre mer med mindre.

Save Solution har siden 2006 utviklet programvare for økonomi og finans med et klart fokus på levere fremtidsrettede løsninger for alle som jobber med regnskap.

Våre løsninger er utviklet med brukeren i sentrum. og en visjon om mest mulig automatisering og minimering av risiko. Dette gjør hverdagen enklere for brukerne våre – og hver dag jobber vi for å gjøre den enda litt enklere.

«Det viktigste vi gjør er å designe løsninger som er enkle og raske å bruke.»

Fredrik Holst,
Daglig leder


For oss er det viktig å holde tett dialog med brukerne våre. Både regnskapsbyråer og alt fra små familiebedrifter til store konsern i ulike bransjer har bidratt med verdifull innsikt som har vært med på å forme Account Control til den løsningen den er i dag.

Vi har bygget en intelligent avstemmingsløsning – som lærer etter føringsrutinene i bedriften. Vi har utviklet et system med høy grad av sikkerhet og tilpasningsmuligheter – uten at det blir unødig komplisert. Vi har knyttet løsningen opp mot banker, lønn og økonomisystemer, og ikke minst har vi gjort det enkelt å få oversikt over tallene fra dag til dag.

«Teknologien vår skal være med på å flytte grensene for regnskapsløsninger.»

Daniel Skeppstedt, Senior Sales Executive


Teamet vårt har lang erfaring innen økonomi og programvareutvikling. Dette er nøkkelen både til hvordan vi jobber fra idé til ferdig løsning, og hvordan vi yter support og opplæring til brukerne våre.

Vi i Save Solutions er dedikerte til å gi deg de beste løsningene, opplæringen og kundestøtten, slik hverdagen din blir enklere og mer effektivt. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på om oss eller Account Control.

«Mye av det vi gjør handler om å hjelpe brukerne å få mest mulig ut av løsningen »

Tor Henrik von der Ohe, Senior utvikler